Denkend aan Holland: Janny wordt volgens André als eerste ‘weggesabbeld’

Denkend aan Holland: Janny wordt volgens André als eerste ‘weggesabbeld’

Donderdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Denkend aan Holland. André van Duin en Janny van der Heijden stappen weer samen op de boot om meer van Nederland te ontdekken vanaf het water. En in eerste beelden is te zien dat het duo is vereeuwigd op een snoepje. “Ik denk dat jij als eerste weggesabbeld wordt”, aldus Van Duin.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder.

Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Denkend aan Holland</em>: Janny wordt volgens André als eerste ‘weggesabbeld’ Donderdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Denkend aan Holland. André van Duin en Janny van der Heijden stappen weer samen op de boot om meer van Nederland te ontdekken vanaf het water. En in eerste beelden is te zien dat het duo is vereeuwigd op een snoepje. “Ik denk dat jij als eerste weggesabbeld wordt”, aldus Van Duin. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder. Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. André schrikt in Denkend aan Holland als hij Janny kwijt is: ‘Heb geen plons gehoord’ Bekijk deze video » André en Janny proosten op nieuw seizoen Denkend aan Holland: ‘Hotsieflotsie!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's