Denkend aan Holland: Janny wiedt onkruid op zee

Denkend aan Holland: Janny wiedt onkruid op zee

Terwijl André van Duin het ruime sop kiest op de Denkend aan Holland-boot, stapt Janny van der Heijden deze zomer aan land om op zoek te gaan naar… eten! In haar eigen online videoserie Janny’s Streken ontmoet Janny bijzondere mensen die uiteenlopende streekproducten maken, bereiden of verbouwen. In deze aflevering zien we Janny zeekraal oogsten in Zeeland.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder.

Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Denkend aan Holland</em>: Janny wiedt onkruid op zee Terwijl André van Duin het ruime sop kiest op de Denkend aan Holland-boot, stapt Janny van der Heijden deze zomer aan land om op zoek te gaan naar… eten! In haar eigen online videoserie Janny’s Streken ontmoet Janny bijzondere mensen die uiteenlopende streekproducten maken, bereiden of verbouwen. In deze aflevering zien we Janny zeekraal oogsten in Zeeland. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Denkend aan Holland hieronder. Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André en Janny proosten op nieuw seizoen Denkend aan Holland: ‘Hotsieflotsie!’ Bekijk deze video » Denkend aan Holland: Janny wordt volgens André als eerste ‘weggesabbeld’ Bekijk deze video »
TV :
Denkend aan Holland: Janny wiedt onkruid op zee

Actuele video's

Meer actuele video's