Zien: Blanks treedt in Beste Zangers op met Engelstalige versie van 'Amor Amor'

Zien: Blanks treedt in Beste Zangers op met Engelstalige versie van 'Amor Amor'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Blanks</em> treedt in <em>Beste Zangers</em> op met Engelstalige versie van 'Amor Amor' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Blanks zingt een lied dat mijlenver van zijn comfortzone afligt. Juist daarom kiest hij ervoor om ‘Amor, Amor, Amor’ te zingen. Het lied zingt hij speciaal omdat het hét lied is van Erik en Roxeanne. De vriend van Roxeanne is het gevoel van thuiskomen voor haar. Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Blanks treedt in Beste Zangers op met Engelstalige versie van 'Amor Amor'

Blanks zingt een lied dat mijlenver van zijn comfortzone afligt. Juist daarom kiest hij ervoor om ‘Amor, Amor, Amor’ te zingen. Het lied zingt hij speciaal omdat het hét lied is van Erik en Roxeanne. De vriend van Roxeanne is het gevoel van thuiskomen voor haar.

Bekijk het fragment hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV