Denkend aan Holland: André maakt een nogal bijzondere foto van Janny

Denkend aan Holland: André maakt een nogal bijzondere foto van Janny

In Denkend aan Holland maken André van Duin en Janny van der Heijden kennis met een beeld van een visleurster. Janny biedt aan om een foto te maken van André met het kunstwerk, en de komiek doet hetzelfde voor Janny. Maar dat wordt een nogal bijzonder kiekje. “Je gaat zeker weer gekke foto’s maken, ik ken je”, aldus Janny.

Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder.

Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Denkend aan Holland</em>: André maakt een nogal bijzondere foto van Janny In Denkend aan Holland maken André van Duin en Janny van der Heijden kennis met een beeld van een visleurster. Janny biedt aan om een foto te maken van André met het kunstwerk, en de komiek doet hetzelfde voor Janny. Maar dat wordt een nogal bijzonder kiekje. “Je gaat zeker weer gekke foto’s maken, ik ken je”, aldus Janny. Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder. Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Denkend aan Holland: Janny wordt volgens André als eerste ‘weggesabbeld’ Bekijk deze video » Denkend aan Holland: Janny wiedt onkruid op zee Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's