Wilfred Genee heeft veel zin in Veronica Offside: "Het wordt absoluut een top show"

Wilfred Genee heeft veel zin in Veronica Offside: "Het wordt absoluut een top show"

Zondag 14 augustus 2022 om 08:53

Wilfred Genee is vanaf morgen, samen met Wesley Sneijder, Andy van der Meijden en Wim Kieft, te zien in het nieuwe programma Veronica offside en heeft erg veel zin in het nieuwe tv-seizoen. Dit vertelt de presentator in de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Wilfred Genee</em> heeft veel zin in <em>Veronica Offside</em>: &quot;Het wordt absoluut een top show&quot; Wilfred Genee is vanaf morgen, samen met Wesley Sneijder, Andy van der Meijden en Wim Kieft, te zien in het nieuwe programma Veronica offside en heeft erg veel zin in het nieuwe tv-seizoen. Dit vertelt de presentator in de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. "We zijn er klaar voor"Vandaag Inside krijgt na de zomerstop concurrentie van 2 nieuwe talkshows: VTBL op RTL7 en Veronica Offside op Veronica. Johan Derksen, die te zien is in Vandaag Inside, verwacht dat VTBL wederom zal falen: "Simon Zijlemans heeft niet de personality om een talkshow te presenteren", laat hij aan de Telegraaf weten. Wilfred zegt klaar te zijn voor z'n nieuwe show Veronica Offsice. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. Veronica Offside is vanaf maandag 15 augustus elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen en de meest hilarische fragmenten van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen maakt VTBL met de grond gelijk: "Het is verschrikkelijk" Bekijk deze video »
Show :

"We zijn er klaar voor"
Vandaag Inside krijgt na de zomerstop concurrentie van 2 nieuwe talkshows: VTBL op RTL7 en Veronica Offside op Veronica. Johan Derksen, die te zien is in Vandaag Inside, verwacht dat VTBL wederom zal falen: "Simon Zijlemans heeft niet de personality om een talkshow te presenteren", laat hij aan de Telegraaf weten. Wilfred zegt klaar te zijn voor z'n nieuwe show Veronica Offsice. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Veronica Offside is vanaf maandag 15 augustus elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen en de meest hilarische fragmenten van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's