Nieuwe seizoen We zijn er bijna! start dinsdag: bekijk de eerste beelden

Nieuwe seizoen We zijn er bijna! start dinsdag: bekijk de eerste beelden

Monday 15 August 2022 om 10:06

Vanaf dinsdag kun je genieten van een nieuw seizoen van We zijn er bijna!. Martine van Os gaat weer op vakantie met een groep ouderen, met de camper of caravan. Deze keer bezoeken de senioren in 33 dagen 13 campings in Spanje, en de presentatrice volgt alle belevenissen van de groep. Van de mooiste Spaanse uitjes tot het parkeren van de caravan. In de eerste beelden is te zien dat de vakantiegangers volop genieten van de reis, maar dat er zoals gewoonlijk ook de nodige uitdagingen op ze staan te wachten...

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! hieronder.

Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 16 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwe seizoen <em>We zijn er bijna!</em> start dinsdag: bekijk de eerste beelden Vanaf dinsdag kun je genieten van een nieuw seizoen van We zijn er bijna!. Martine van Os gaat weer op vakantie met een groep ouderen, met de camper of caravan. Deze keer bezoeken de senioren in 33 dagen 13 campings in Spanje, en de presentatrice volgt alle belevenissen van de groep. Van de mooiste Spaanse uitjes tot het parkeren van de caravan. In de eerste beelden is te zien dat de vakantiegangers volop genieten van de reis, maar dat er zoals gewoonlijk ook de nodige uitdagingen op ze staan te wachten... Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! hieronder. Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 16 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. Denkend aan Holland: Janny wiedt onkruid op zee Bekijk deze video » Deelnemers nieuw seizoen We zijn er Bijna! gewaarschuwd: "Inpakken en wegwezen" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's