Johan Derksen over talkshow met Rob Kemps: "Hij maakt een verpletterende indruk"

Johan Derksen over talkshow met Rob Kemps: "Hij maakt een verpletterende indruk"

In de uitzending van Vandaag Inside van dinsdagavond vertelde Johan Derksen dat er gewerkt wordt aan een talkshow met de zanger van Snollebollekes, Rob Kemps. SBS6 werkt inderdaad aan een nieuw programma met Kemps, maar komt op een later moment terug op de inhoud daarvan. Dat laat de zender woensdag weten. Bekijk het fragment van Vandaag Inside over Kemps hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> over talkshow met <em>Rob Kemps</em>: &quot;Hij maakt een verpletterende indruk&quot; In de uitzending van Vandaag Inside van dinsdagavond vertelde Johan Derksen dat er gewerkt wordt aan een talkshow met de zanger van Snollebollekes, Rob Kemps. SBS6 werkt inderdaad aan een nieuw programma met Kemps, maar komt op een later moment terug op de inhoud daarvan. Dat laat de zender woensdag weten. Bekijk het fragment van Vandaag Inside over Kemps hieronder. Lees verder onder de video. Derksen onder de in druk van KempsIn Vandaag Inside vertelde Derksen dinsdag onder de indruk te zijn van Kemps, maar hij vond wel dat de presentator kritisch moet blijven op wat hij wel en niet aanpakt. "Rob Kemps, die moet heel erg uitkijken. Die heeft op mij een verpletterende indruk gemaakt in Slimste Mens en Chansons. Dat was ook leuk", zei Derksen. Bekijk de Vandaag Inside-video hierboven. Bekijk ook Vandaag Inside krijgt geen Televizier-Ster, Johan Derksen vertelt nooit meer "spannend verhaal" Bekijk deze video » Johan Derksen over het gevaar van e-bikes: "Oud wijf uit bejaardentehuis zoeft je voorbij" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Derksen onder de in druk van Kemps
In Vandaag Inside vertelde Derksen dinsdag onder de indruk te zijn van Kemps, maar hij vond wel dat de presentator kritisch moet blijven op wat hij wel en niet aanpakt. "Rob Kemps, die moet heel erg uitkijken. Die heeft op mij een verpletterende indruk gemaakt in Slimste Mens en Chansons. Dat was ook leuk", zei Derksen.

Bekijk de Vandaag Inside-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's