Johan Derksen over het gevaar van e-bikes: "Oud wijf uit bejaardentehuis zoeft je voorbij"

Johan Derksen over het gevaar van e-bikes: "Oud wijf uit bejaardentehuis zoeft je voorbij"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over het gevaar van e-bikes: &quot;Oud wijf uit bejaardentehuis zoeft je voorbij&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is niet bepaald te spreken over het overmatige gebruik van e-bikes in Nederland. Vooral mensen van een zekere leeftijd kopen deze snelle fietsen, wat volgens Derksen tot levensgevaarlijke situaties leidt. "Je ziet in de verte een stip en voor je het weet zoeft een oud wijf uit een bejaardentehuis je voorbij!" Sterker nog, volgens de analist zijn oude dames op een e-bike gevaarlijker dan Hell's Angels. "Ze moeten alleen nog een motorjack aan!" grapt René van der Gijp. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen is niet bepaald te spreken over het overmatige gebruik van e-bikes in Nederland. Vooral mensen van een zekere leeftijd kopen deze snelle fietsen, wat volgens Derksen tot levensgevaarlijke situaties leidt. "Je ziet in de verte een stip en voor je het weet zoeft een oud wijf uit een bejaardentehuis je voorbij!" Sterker nog, volgens de analist zijn oude dames op een e-bike gevaarlijker dan Hell's Angels. "Ze moeten alleen nog een motorjack aan!" grapt René van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV