Een Jaar Van Je Leven start 5 september: ‘Huilen mag je bij je moeder doen’

Een Jaar Van Je Leven start 5 september: ‘Huilen mag je bij je moeder doen’

Donderdag 18 augustus 2022 om 12:20

Er komt binnenkort een gloednieuwe realityserie op tv, vanaf 5 september kun je bij SBS6 kijken naar Een Jaar Van Je Leven. Veertig deelnemers maken kans om maar liefst 1 miljoen euro te winnen. In de serie gaan ze terug naar de basis en moeten ze zelf hun samenleving opbouwen.

Lees verder onder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em> start 5 september: ‘Huilen mag je bij je moeder doen’ Er komt binnenkort een gloednieuwe realityserie op tv, vanaf 5 september kun je bij SBS6 kijken naar Een Jaar Van Je Leven. Veertig deelnemers maken kans om maar liefst 1 miljoen euro te winnen. In de serie gaan ze terug naar de basis en moeten ze zelf hun samenleving opbouwen. Lees verder onder de video. Hoe ver gaan deelnemers voor geld?De kandidaten kunnen geld verdienen voor de huishoudpot. Maar willen ze iets extra’s kopen, dan kunnen ze hun prijzenpot gebruiken. Alleen wordt de prijs van 1 miljoen euro voor de winnaar wel aangetast. In de eerste beelden is te zien dat sommigen onder meer meedoen om vrienden te maken, maar anderen willen voor het geld juist heel ver gaan. “Andere mensen zijn voor mij niet belangrijk. Als je wil huilen moet je dat bij je moeder doen.” Bekijk de promo voor Een Jaar Van Je Leven in de video hierboven. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven 5 september van start: bekijk de eerste beelden van de locatie Bekijk deze video » Johan Derksen over talkshow met Rob Kemps: "Hij maakt een verpletterende indruk" Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven start 5 september: ‘Huilen mag je bij je moeder doen’

Hoe ver gaan deelnemers voor geld?
De kandidaten kunnen geld verdienen voor de huishoudpot. Maar willen ze iets extra’s kopen, dan kunnen ze hun prijzenpot gebruiken. Alleen wordt de prijs van 1 miljoen euro voor de winnaar wel aangetast. In de eerste beelden is te zien dat sommigen onder meer meedoen om vrienden te maken, maar anderen willen voor het geld juist heel ver gaan. “Andere mensen zijn voor mij niet belangrijk. Als je wil huilen moet je dat bij je moeder doen.”

Bekijk de promo voor Een Jaar Van Je Leven in de video hierboven.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's