We zijn er bijna! gemist? 'Geen maaltijd zonder wijn'

We zijn er bijna! gemist? 'Geen maaltijd zonder wijn'

Thursday 18 August 2022 om 13:59

Sinds dinsdag kun je kijken naar een nieuw seizoen van We zijn er bijna! Een stel dat met de groep senioren door Spanje reist legt uit hoe zij genieten van het leven. “Geen maaltijd zonder wijn. Evelyne nog meer dan ik. Ik kan nog wel zonder, maar Evelyne…”

Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder.

We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

<em>We zijn er bijna!</em> gemist? 'Geen maaltijd zonder wijn' Sinds dinsdag kun je kijken naar een nieuw seizoen van We zijn er bijna! Een stel dat met de groep senioren door Spanje reist legt uit hoe zij genieten van het leven. “Geen maaltijd zonder wijn. Evelyne nog meer dan ik. Ik kan nog wel zonder, maar Evelyne…” Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder. We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe seizoen We zijn er bijna! start dinsdag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Martine van Os in Op1 over nieuw seizoen We zijn er bijna!: "Een beetje nerveus" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's