Vandaag Inside: Discussie Angela de Jong en Johan Derksen over "vetpens" Peter Gillis

Vandaag Inside: Discussie Angela de Jong en Johan Derksen over "vetpens" Peter Gillis

We weten inmiddels dat de mannen van Vandaag Inside een duidelijke mening hebben over de SBS-collega Peter Gillis. Angela de Jong heeft daar een nog duidelijkere mening over en natuurlijk is dat dan een lekker gespreksonderwerp aan tafel.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: Discussie <em>Angela de Jong</em> en Johan Derksen over &quot;vetpens&quot; <em>Peter Gillis</em> We weten inmiddels dat de mannen van Vandaag Inside een duidelijke mening hebben over de SBS-collega Peter Gillis. Angela de Jong heeft daar een nog duidelijkere mening over en natuurlijk is dat dan een lekker gespreksonderwerp aan tafel. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. VetpensVolgens Johan Derksen mag de "vetpens" wel blijven op de zender van John de Mol, maar alleen als de kijkers dat willen: "Deze man is aantoonbaar een patjepeeër, maar jij werkt bij het AD, als ze iedereen op het matje roepen die huiselijk geweld pleegt dan wordt het een zooitje hoor. Laat nu de kijker gewoon bepalen, misschien kijkt er wel niemand naar. Dat hoeft een mevrouw van het AD en wij met onze grote bek niet te beslissen." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vetpens
Volgens Johan Derksen mag de "vetpens" wel blijven op de zender van John de Mol, maar alleen als de kijkers dat willen: "Deze man is aantoonbaar een patjepeeër, maar jij werkt bij het AD, als ze iedereen op het matje roepen die huiselijk geweld pleegt dan wordt het een zooitje hoor. Laat nu de kijker gewoon bepalen, misschien kijkt er wel niemand naar. Dat hoeft een mevrouw van het AD en wij met onze grote bek niet te beslissen."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV