Agractie-voorman Bart Kemp in Op1: "Serieus overwegen om aan te schuiven bij Remkes"

Agractie-voorman Bart Kemp in Op1: "Serieus overwegen om aan te schuiven bij Remkes"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Grote ruzie vandaag in het kabinet over de stikstofplannen. CDA-leider Wopke Hoekstra kondigt in het AD aan dat zijn partij het stikstofbeleid wil veranderen en het behalen van de stikstofdoelen in 2030 niet meer heilig vindt. Agractie-voorman Bart Kemp vertelt in Op1 over de plotselinge draai van het CDA.

Tekst gaat verder onder de video.

Agractie-voorman <em>Bart Kemp</em> in <em>Op1</em>: &quot;Serieus overwegen om aan te schuiven bij Remkes&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Grote ruzie vandaag in het kabinet over de stikstofplannen. CDA-leider Wopke Hoekstra kondigt in het AD aan dat zijn partij het stikstofbeleid wil veranderen en het behalen van de stikstofdoelen in 2030 niet meer heilig vindt. Agractie-voorman Bart Kemp vertelt in Op1 over de plotselinge draai van het CDA. Tekst gaat verder onder de video. Remkes"We hebben met meerdere kabinetsleden gesprekken, op allerlei niveaus. We gaan ook serieus overwegen om aan te schuiven bij Remkes", aldus Bart Kemp. Ook landbouwminister Staghouwer zegt 'verbaasd' te zijn geweest over de uitspraken van Hoekstra. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Agractie-voorman Bart Kemp in Op1: "Serieus overwegen om aan te schuiven bij Remkes"

Remkes
"We hebben met meerdere kabinetsleden gesprekken, op allerlei niveaus. We gaan ook serieus overwegen om aan te schuiven bij Remkes", aldus Bart Kemp. Ook landbouwminister Staghouwer zegt 'verbaasd' te zijn geweest over de uitspraken van Hoekstra.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's