Wopke Hoekstra na uitspraken over stikstof: 'We moeten met elkaar aan tafel’

Wopke Hoekstra na uitspraken over stikstof: 'We moeten met elkaar aan tafel’

Wopke Hoekstra komt vrijdagochtend terug op zijn omstreden stikstofuitspraken. De CDA-leider liet weten dat er een mogelijkheid bestaat om de stikstofdoelen later dan 2030 te bereiken, hiermee gaat hij in tegen het regeerakkoord en zorgt hij voor veel ophef.

Lees verder onder de video.

<em>Wopke Hoekstra</em> na uitspraken over stikstof: 'We moeten met elkaar aan tafel’ Wopke Hoekstra komt vrijdagochtend terug op zijn omstreden stikstofuitspraken. De CDA-leider liet weten dat er een mogelijkheid bestaat om de stikstofdoelen later dan 2030 te bereiken, hiermee gaat hij in tegen het regeerakkoord en zorgt hij voor veel ophef. Lees verder onder de video. Wat is de bijdrage van Wopke Hoekstra?Hoekstra laat nu weten dat de doelen aan de ene kant natuurherstel maar ook vitale grond en een goede toekomst voor de boeren voor CDA de essentie is. Voor een groot deel zijn volgens hem de 2030-doelen te halen. “Maar dat je ook gewoon praktisch moet zijn, dat je moet zorgen dat je met elkaar aan tafel gaat.” Volgens hem levert hij juist een bijdrage aan dat proces. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Wopke Hoekstra niet naar Brussel om te onderhandelen over stikstofplannen Bekijk deze video » Legt Hoekstra bom onder kabinet met stikstofuitspraken? Mark Rutte reageert (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wat is de bijdrage van Wopke Hoekstra?
Hoekstra laat nu weten dat de doelen aan de ene kant natuurherstel maar ook vitale grond en een goede toekomst voor de boeren voor CDA de essentie is. Voor een groot deel zijn volgens hem de 2030-doelen te halen. “Maar dat je ook gewoon praktisch moet zijn, dat je moet zorgen dat je met elkaar aan tafel gaat.” Volgens hem levert hij juist een bijdrage aan dat proces.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV