Oud-burgemeester Bram Peper (82) overleden, bekijk een interview met Ferry de Groot

Oud-burgemeester Bram Peper (82) overleden, bekijk een interview met Ferry de Groot

Zaterdag 20 augustus 2022 om 21:55

De gerespecteerd politicus, burgemeester en minister Bram Peper is zaterdag op 82-jarige leeftijd overleden. De oud-burgemeester van Rotterdam en PvdA-coryfee kwam te overlijden na een kort ziekbed.

Oud-burgemeester <em>Bram Peper</em> (82) overleden, bekijk een interview met <em>Ferry de Groot</em> De gerespecteerd politicus, burgemeester en minister Bram Peper is zaterdag op 82-jarige leeftijd overleden. De oud-burgemeester van Rotterdam en PvdA-coryfee kwam te overlijden na een kort ziekbed. Peper, die zestien jaar burgemeester van Rotterdam was en daarna werd gevraagd minister van Binnenlandse Zaken te worden, was een graag geziende gast in Rotterdam. In bovenstaande video zie je een interview met Ferry de Groot, die hij in de reeks De Groot en de Grote Rotterdammers maakte. Bekijk het interview met Bram Peper hierboven. Bekijk ook Zien: Het Rotterdamse zomercarnaval kan na twee coronajaren eindelijk weer los Bekijk deze video » Rotterdammers zien koorddanser de Maas oversteken: "Fantastisch. Heel knap!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Oud-burgemeester Bram Peper (82) overleden, bekijk een interview met Ferry de Groot

Peper, die zestien jaar burgemeester van Rotterdam was en daarna werd gevraagd minister van Binnenlandse Zaken te worden, was een graag geziende gast in Rotterdam. In bovenstaande video zie je een interview met Ferry de Groot, die hij in de reeks De Groot en de Grote Rotterdammers maakte.

Bekijk het interview met Bram Peper hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's