VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Zomergasten schuift (naar verwachting) de meest uitgesproken gast aan: Raven van Dorst. Janine Abbring interviewt Van Dorst over diens ideale televisieavond. Alle fragmenten uit deze uitzending Raven van Dorst: 'Zo ziet mijn Zomergasten-avond eruit' (video) Bekijk deze video » Raven van Dorst in Zomergasten over pestverleden: "Makkelijk om ergens bij te horen" Bekijk deze video » Raven van Dorst in Zomergasten over hermafroditisme: "Past niet in het plaatje" Bekijk deze video » Zomergasten gemist? Raven van Dorst is neefje dankbaar dat hij verandering accepteert Bekijk deze video » Raven van Dorst in Zomergasten: "Niet teveel je kop boven het maaiveld uitsteken" Bekijk deze video » RyanneRaven van Dorst groeide op als Ryanne van Dorst in het Zuid-Hollandse Maassluis. Als muzikant speelde en zong Van Dorst in verschillende bands als Bad Candy and the Riplets en Anne Frank Zappa. Als alter ego Elle Bandita had die bovendien een solocarrière die tot 2019 duurde. Tegenwoordig is Van Dorst actief in de band Dool. Ravens uitgesproken persoonlijkheid bleef niet onopgemerkt. Expeditie RobinsonTelevisiemakers vonden in hen een aantrekkelijke deelnemer aan programma’s als Expeditie Robinson en Ranking the Stars. Al snel kreeg Van Dorst ook de kans om zelf programma’s te maken. In Nachtdieren rijdt Raven met een oude Mustang door het land om in gesprek te gaan met mensen die 's nachts wakker zijn. In Boerderij van Dorst ontvangt Van Dorst elke week twee bekende Nederlanders die helpen op de boerderij. Bekijk ook Kijken: Dit is waarom Anouk geen zin meer heeft in The Voice en Ali B. Bekijk deze video » Katja Schuurman in Boerderij van Dorst over paddo's: "Echt een fantastische uitvinding" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Zomergasten schuift (naar verwachting) de meest uitgesproken gast aan: Raven van Dorst. Janine Abbring interviewt Van Dorst over diens ideale televisieavond.

Ryanne
Raven van Dorst groeide op als Ryanne van Dorst in het Zuid-Hollandse Maassluis. Als muzikant speelde en zong Van Dorst in verschillende bands als Bad Candy and the Riplets en Anne Frank Zappa. Als alter ego Elle Bandita had die bovendien een solocarrière die tot 2019 duurde. Tegenwoordig is Van Dorst actief in de band Dool. Ravens uitgesproken persoonlijkheid bleef niet onopgemerkt.

Expeditie Robinson
Televisiemakers vonden in hen een aantrekkelijke deelnemer aan programma’s als Expeditie Robinson en Ranking the Stars. Al snel kreeg Van Dorst ook de kans om zelf programma’s te maken. In Nachtdieren rijdt Raven met een oude Mustang door het land om in gesprek te gaan met mensen die 's nachts wakker zijn. In Boerderij van Dorst ontvangt Van Dorst elke week twee bekende Nederlanders die helpen op de boerderij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zomergasten

Actuele video's

Meer actuele video's