Valentijn Driessen stond doodsangsten uit op vakantie na inname twee morfinepillen

Valentijn Driessen stond doodsangsten uit op vakantie na inname twee morfinepillen

Dinsdag 23 augustus 2022 om 08:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Valentijn Driessen</em> stond doodsangsten uit op vakantie na inname twee <em>morfinepillen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Valentijn Driessen heeft een leuk vakantieverhaal meegenomen voor in Vandaag Inside. Samen met een van zijn zoons ging de voetbaljournalist naar Zuid-Frankrijk om tegen een berg op te fietsen, maar uitgerekend de avond ervoor ging Driessen door zijn rug. Hij besloot twee morfinepillen in te nemen en "vloog" vervolgens de berg op, maar toen de pillen waren uitgewerkt was het drama alom. Hij heeft zelfs op een autobrug in een garage gelegen om onderzocht te worden - en ook de hartspier heeft een flinke opdonder gehad. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Valentijn Driessen heeft een leuk vakantieverhaal meegenomen voor in Vandaag Inside. Samen met een van zijn zoons ging de voetbaljournalist naar Zuid-Frankrijk om tegen een berg op te fietsen, maar uitgerekend de avond ervoor ging Driessen door zijn rug. Hij besloot twee morfinepillen in te nemen en "vloog" vervolgens de berg op, maar toen de pillen waren uitgewerkt was het drama alom. Hij heeft zelfs op een autobrug in een garage gelegen om onderzocht te worden - en ook de hartspier heeft een flinke opdonder gehad.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's