Op1 gemist? Eerste scheuren in het kabinet worden meedogenloos zichtbaar

Op1 gemist? Eerste scheuren in het kabinet worden meedogenloos zichtbaar

Maandag 22 augustus 2022 om 22:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De Tweede Kamer komt terug van reces voor het ingelaste Kamerdebat over de stikstofuitspraak van Wopke Hoekstra. Politiek duider Thomas van Groningen vertelt in Op1 over de eerste zichtbare scheuren in het kabinet.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Eerste <em>scheuren</em> in het <em>kabinet</em> worden meedogenloos zichtbaar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Tweede Kamer komt terug van reces voor het ingelaste Kamerdebat over de stikstofuitspraak van Wopke Hoekstra. Politiek duider Thomas van Groningen vertelt in Op1 over de eerste zichtbare scheuren in het kabinet. Tekst gaat verder onder de video. Scheuren in kabinetVolgens politiek duider Thomas van Groningen kunnen er 2 dingen gebeuren: "Hoekstra moet zijn uitspraken nuanceren of de coalitiepartijen moeten zeggen dat het ook wel later kan worden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Eerste scheuren in het kabinet worden meedogenloos zichtbaar

Scheuren in kabinet
Volgens politiek duider Thomas van Groningen kunnen er 2 dingen gebeuren: "Hoekstra moet zijn uitspraken nuanceren of de coalitiepartijen moeten zeggen dat het ook wel later kan worden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's