Nederlands stel komt om in Cartagena (Colombia) na bezoeken restaurant, arts reageert (video)

Nederlands stel komt om in Cartagena (Colombia) na bezoeken restaurant, arts reageert (video)

Woensdag 24 augustus 2022 om 11:37

Er bestaat veel onduidelijkheid rondom het plotselinge overlijden van het Nederlandse stel Nienke Bawa (29) en Bob Kootte (31), in de Colombiaanse stad Cartagena. De twee werden onwel na uit eten te zijn geweest en werden vervolgens opgenomen in een kliniek (Clínica Medihelp) waar ze beiden een hartstilstand hebben gekregen.

'Shocktoestand'
De medisch directeur van de kliniek, Javier Hernandez, heeft inmiddels op de lokale tv gereageerd op het tragische voorval en vertelde dat de twee Nederlanders binnenkwamen met een verhoogde bloedruk, spijsverteringsproblemen en dat ze beiden in een shocktoestand verkeerden, zo meldt het AD. Uit de autopsie moet de exacte doodsoorzaak naar voren komen maar er wordt rekening gehouden met een extreme vorm van voedselvergiftiging.

Beelden vanuit Cartagena en het het gesprek met de arts (in het Spaans) zie je hieronder

Nederlands stel komt om in Cartagena (<em>Colombia</em>) na bezoeken restaurant, arts reageert (video) Er bestaat veel onduidelijkheid rondom het plotselinge overlijden van het Nederlandse stel Nienke Bawa (29) en Bob Kootte (31), in de Colombiaanse stad Cartagena. De twee werden onwel na uit eten te zijn geweest en werden vervolgens opgenomen in een kliniek (Clínica Medihelp) waar ze beiden een hartstilstand hebben gekregen. 'Shocktoestand'De medisch directeur van de kliniek, Javier Hernandez, heeft inmiddels op de lokale tv gereageerd op het tragische voorval en vertelde dat de twee Nederlanders binnenkwamen met een verhoogde bloedruk, spijsverteringsproblemen en dat ze beiden in een shocktoestand verkeerden, zo meldt het AD. Uit de autopsie moet de exacte doodsoorzaak naar voren komen maar er wordt rekening gehouden met een extreme vorm van voedselvergiftiging. Beelden vanuit Cartagena en het het gesprek met de arts (in het Spaans) zie je hieronder Bekijk ook B&B Vol Liefde: slechte verliezer Denise laat ware aard zien nadat Dave haar dumpt Bekijk deze video » Heftige beelden: auto rijdt terras op in Renesse (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Nederlands stel komt om in Cartagena (Colombia) na bezoeken restaurant, arts reageert (video)

Actuele video's

Meer actuele video's