Zeeman confronteert: bizarre aflevering over Christian die een missverkiezing organiseert

Zeeman confronteert: bizarre aflevering over Christian die een missverkiezing organiseert

Thijs Zeeman is vanavond (woensdag 10 augustus) weer te zien met een herhaling, die gaat over Christian die een missverkiezing heeft georiganiseerd om mensen te intimideren. Gouden bergen veranderen in bedreigingen en intimidatie in deze aflevering van Zeeman Confronteert. Nieuwe episodes zijn in de maak! Bekijk het fragment van vanavond in de video hieronder.

Zeeman confronteert is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zeeman confronteert</em>: bizarre aflevering over Christian die een missverkiezing organiseert Thijs Zeeman is vanavond (woensdag 10 augustus) weer te zien met een herhaling, die gaat over Christian die een missverkiezing heeft georiganiseerd om mensen te intimideren. Gouden bergen veranderen in bedreigingen en intimidatie in deze aflevering van Zeeman Confronteert. Nieuwe episodes zijn in de maak! Bekijk het fragment van vanavond in de video hieronder. Zeeman confronteert is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman confronteert: waarom terroriseert Benno zijn slachtoffers? Bekijk deze video » Zeer heftige confrontatie in Zeeman Confronteert: Ads leven wordt geruïneerd Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV