René van der Gijp en Johan Derksen zijn duidelijk: "Joey Veerman niet goed genoeg voor Oranje"

René van der Gijp en Johan Derksen zijn duidelijk: "Joey Veerman niet goed genoeg voor Oranje"

Donderdag 25 augustus 2022 om 08:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> en Johan Derksen zijn duidelijk: &quot;<em>Joey Veerman</em> niet goed genoeg voor Oranje&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De laatste weken wordt Joey Veerman behoorlijk de hemel in geprezen bij PSV (hoewel hij gisteravond tegen Rangers het verschil niet kon maken) en de middenvelder wordt zelfs in verband gebracht met het Nederlands elftal. Johan Derksen noemt dat meteen "overdreven" en ook René van der Gijp vindt Veerman niet goed genoeg voor Oranje. Volgens hem namen topspelers als Marco van Basten, Ruud Gullit en Ronald Koeman het team altijd bij de hand - dat ziet hij Veerman (nog) niet doen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De laatste weken wordt Joey Veerman behoorlijk de hemel in geprezen bij PSV (hoewel hij gisteravond tegen Rangers het verschil niet kon maken) en de middenvelder wordt zelfs in verband gebracht met het Nederlands elftal. Johan Derksen noemt dat meteen "overdreven" en ook René van der Gijp vindt Veerman niet goed genoeg voor Oranje. Volgens hem namen topspelers als Marco van Basten, Ruud Gullit en Ronald Koeman het team altijd bij de hand - dat ziet hij Veerman (nog) niet doen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's