Ter Apel krijgt bezoek van Glen Faria & Dwight van van de Vijver: "Dit kan toch niet"

Ter Apel krijgt bezoek van Glen Faria & Dwight van van de Vijver: "Dit kan toch niet"

Donderdag 25 augustus 2022 om 12:13

Bij het aanmeldcentrum in Ter Apel hebben afgelopen nacht ongeveer 700 mensen buiten geslapen. Volgens het COA zijn er onvoldoende opvangplekken beschikbaar gesteld. Rapper Glen Faria en presentator/rapper Dwight van van de Vijver zijn in Ter Apel om te zien hoe de mensen daar leven en ze schrikken ervan. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Ter Apel</em> krijgt bezoek van <em>Glen Faria &amp; Dwight van van de Vijver</em>: &quot;Dit kan toch niet&quot; Bij het aanmeldcentrum in Ter Apel hebben afgelopen nacht ongeveer 700 mensen buiten geslapen. Volgens het COA zijn er onvoldoende opvangplekken beschikbaar gesteld. Rapper Glen Faria en presentator/rapper Dwight van van de Vijver zijn in Ter Apel om te zien hoe de mensen daar leven en ze schrikken ervan. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Lees verder onder de video. "Er gaan mensen dood""We hebben financiële ruimte in ons land. Maar er is geen alternatief. De mensen moeten gewoon onder de sterren slapen. Er gaan hier letterlijk mensen dood", zegt rapper Glen in het fragment hierboven. Dwight zegt: "We laten dit toe. We laten mensen gewoon buiten slapen. Dat kan toch niet." Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met Glen en Dwight in Ter Apel.Bekijk ook Willem Straat in Op1: ‘Burgemeester Ter Apel, geef tenten terug aan vluchtelingen’ Bekijk deze video » Op1: geschokte reacties na overlijden baby in AZC Ter Apel Bekijk deze video »
Show :

"Er gaan mensen dood"
"We hebben financiële ruimte in ons land. Maar er is geen alternatief. De mensen moeten gewoon onder de sterren slapen. Er gaan hier letterlijk mensen dood", zegt rapper Glen in het fragment hierboven. Dwight zegt: "We laten dit toe. We laten mensen gewoon buiten slapen. Dat kan toch niet."

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met Glen en Dwight in Ter Apel.

Actuele video's

Meer actuele video's