Willem Straat in Op1: ‘Burgemeester Ter Apel, geef tenten terug aan vluchtelingen’

Willem Straat in Op1: ‘Burgemeester Ter Apel, geef tenten terug aan vluchtelingen’

Donderdag 18 augustus 2022 om 09:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Willem Straat in <em>Op1</em>: ‘Burgemeester Ter Apel, geef tenten terug aan vluchtelingen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Willem Straat vertelt in Op1 meer over zijn actie om tenten te geven aan vluchtelingen zodat ze hierin kunnen slapen. Maar nu zouden de vluchtelingen in Ter Apel liever buiten slapen dan in de tenten. Daar begrijpt de ondernemer niets van, volgens hem zijn de tenten afgepakt. “Dat wil ik de burgemeester bij dezen vragen, om deze tentjes terug te geven aan de mensen waar die tentjes van zijn. Die tentjes zijn niet van mij, wij hebben die tentjes gegeven aan de vluchtelingen. Die zijn eigenaar van het tentje.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Willem Straat in Op1: ‘Burgemeester Ter Apel, geef tenten terug aan vluchtelingen’

Willem Straat vertelt in Op1 meer over zijn actie om tenten te geven aan vluchtelingen zodat ze hierin kunnen slapen. Maar nu zouden de vluchtelingen in Ter Apel liever buiten slapen dan in de tenten. Daar begrijpt de ondernemer niets van, volgens hem zijn de tenten afgepakt. “Dat wil ik de burgemeester bij dezen vragen, om deze tentjes terug te geven aan de mensen waar die tentjes van zijn. Die tentjes zijn niet van mij, wij hebben die tentjes gegeven aan de vluchtelingen. Die zijn eigenaar van het tentje.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's