RTL Boulevard: gezonde voedingstips van Miljuschka Witzenhausen

RTL Boulevard: gezonde voedingstips van Miljuschka Witzenhausen

Donderdag 25 augustus 2022 om 20:16

De zomervakantie is voor veel mensen voorbij en dat betekent dat we terugmoeten naar het caloriearme dagelijkse leven; met andere woorden een wat gezonder eetpatroon voor het hele gezin. In Miljuschka Witzenhausens kookboek 'Makkelijk met Miljuschka' staan 100 recepten om het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken een gezond broodtrommeltje mee te geven aan de kids of een heerlijke voedzame avondmaaltijd te bereiden.

<em>RTL Boulevard</em>: gezonde voedingstips van <em>Miljuschka Witzenhausen</em> De zomervakantie is voor veel mensen voorbij en dat betekent dat we terugmoeten naar het caloriearme dagelijkse leven; met andere woorden een wat gezonder eetpatroon voor het hele gezin. In Miljuschka Witzenhausens kookboek 'Makkelijk met Miljuschka' staan 100 recepten om het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken een gezond broodtrommeltje mee te geven aan de kids of een heerlijke voedzame avondmaaltijd te bereiden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
RTL Boulevard: gezonde voedingstips van Miljuschka Witzenhausen

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's