RTL Boulevard gemist? Eilandpraat met Luuk Ikink keert niet terug: 'Jammer' (video)

RTL Boulevard gemist? Eilandpraat met Luuk Ikink keert niet terug: 'Jammer' (video)

Donderdag 25 augustus 2022 om 20:09

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Eilandpraat</em> met Luuk Ikink keert niet terug: 'Jammer' (video) De afgelopen maanden is druk gewerkt aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat 29 augustus van start gaat. 'Ik vond het waanzinnig, maar het is geen droom. Zeker niet', reageert kandidaat Kirsten Westrik bij de presentatie van het nieuwe seizoen. Zij en andere kandidaten blikken vooruit op de komende editie van het survivalprogramma in RTL Boulevard. Ook hoor je waarom Luuk Ikink stopt met de aftertalk-show Eilandpraat. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
RTL Boulevard gemist? Eilandpraat met Luuk Ikink keert niet terug: 'Jammer' (video)

De afgelopen maanden is druk gewerkt aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat 29 augustus van start gaat. 'Ik vond het waanzinnig, maar het is geen droom. Zeker niet', reageert kandidaat Kirsten Westrik bij de presentatie van het nieuwe seizoen. Zij en andere kandidaten blikken vooruit op de komende editie van het survivalprogramma in RTL Boulevard. Ook hoor je waarom Luuk Ikink stopt met de aftertalk-show Eilandpraat.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's