Expeditie Robinson: Rose Bertram ontkent 'Tropische nacht'-geruchten van roddelkanalen

Expeditie Robinson: Rose Bertram ontkent 'Tropische nacht'-geruchten van roddelkanalen

Vrijdag 26 augustus 2022 om 12:28

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan start het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Dit keer 'overleven' de kandidaten in het prachtige Maleisië. RTL heeft eerder al de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson vrijgegeven. In het RTL Boulevard-fragment hieronder zien we dat het model Rose Bertam, de ex van Gregory van der Wiel, ook mee doet aan het programma

Roddelkanalen
Een tropische nacht met een andere kandidaat zou ervoor hebben gezorgd dat het model Expeditie Robinson vroegtijdig heeft moeten verlaten. Althans, dat beweren de roddelkanalen. Volgens het model zelf is er niets van waar. Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met de reactie van Rose Bertam op het gerucht.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: <em>Rose Bertram</em> ontkent 'Tropische nacht'-geruchten van roddelkanalen Nog maar een paar nachtjes slapen en dan start het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Dit keer 'overleven' de kandidaten in het prachtige Maleisië. RTL heeft eerder al de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson vrijgegeven. In het RTL Boulevard-fragment hieronder zien we dat het model Rose Bertam, de ex van Gregory van der Wiel, ook mee doet aan het programma RoddelkanalenEen tropische nacht met een andere kandidaat zou ervoor hebben gezorgd dat het model Expeditie Robinson vroegtijdig heeft moeten verlaten. Althans, dat beweren de roddelkanalen. Volgens het model zelf is er niets van waar. Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met de reactie van Rose Bertam op het gerucht. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de promo van Expeditie Robinson: "De expeditieleden zijn er klaar voor!" Bekijk deze video » Zien: Niek Roozen openhartig over seks op het Expeditie Robinson-eiland Bekijk deze video »
TV :
Expeditie Robinson: Rose Bertram ontkent 'Tropische nacht'-geruchten van roddelkanalen

Actuele video's

Meer actuele video's