André spot garnalenkoningin in Denkend aan Holland: ‘Grote prinses voor de gamba’s’

André spot garnalenkoningin in Denkend aan Holland: ‘Grote prinses voor de gamba’s’

Friday 26 August 2022 om 12:14

In Denkend aan Holland spotten André van Duin en Janny van der Heijden een heuse garnalenkoningin. Maar dan zien ze dat er ook twee andere meisjes bij staan, volgens Janny kunnen dat de prinsessen zijn. “Die grote gaat over de gamba’s waarschijnlijk en de kleine over de garnalen”, aldus Van Duin.

Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder.

Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

André spot garnalenkoningin in <em>Denkend aan Holland</em>: ‘Grote prinses voor de gamba’s’ In Denkend aan Holland spotten André van Duin en Janny van der Heijden een heuse garnalenkoningin. Maar dan zien ze dat er ook twee andere meisjes bij staan, volgens Janny kunnen dat de prinsessen zijn. “Die grote gaat over de gamba’s waarschijnlijk en de kleine over de garnalen”, aldus Van Duin. Bekijk de beelden van Denkend aan Holland hieronder. Denkend aan Holland is elke donderdag om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. André tegen Janny in Denkend aan Holland: 'Je tas met 32 dildo's is terecht' Bekijk deze video » André tegen Janny in Denkend aan Holland: ‘Zit hond Nhaan in je pak? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's