Persdag Expeditie Robinson 2022: het belooft hot en episch te worden

Persdag Expeditie Robinson 2022: het belooft hot en episch te worden

Vrijdag 26 augustus 2022 om 15:58

Nog maar drie dagen en dan start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dit keer verblijven de kandidaten in het prachtige Maleisië. Met z'n allen keken zij naar de eerste aflevering. RTL 4 deelt de beelden van deze gezellige persdag. "Het is verschrikkelijk. Je moet niet kijken", zegt iemand. Anderen laten weten dat je moet kijken en dat het een heet seizoen wordt. Nicolette Kluijver verklapt dat er nieuwe elementen in het programma zitten.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Persdag <em>Expeditie Robinson 2022</em>: het belooft hot en episch te worden Nog maar drie dagen en dan start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dit keer verblijven de kandidaten in het prachtige Maleisië. Met z'n allen keken zij naar de eerste aflevering. RTL 4 deelt de beelden van deze gezellige persdag. "Het is verschrikkelijk. Je moet niet kijken", zegt iemand. Anderen laten weten dat je moet kijken en dat het een heet seizoen wordt. Nicolette Kluijver verklapt dat er nieuwe elementen in het programma zitten. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Rose Bertram ontkent 'Tropische nacht'-geruchten van roddelkanalen Bekijk deze video » ZIEN: Thijs Boerman bloost na vraag over 'Robinson-affaire' met Rose Bertram Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's