ZIEN: Thijs Boerman bloost na vraag over 'Robinson-affaire' met Rose Bertram

ZIEN: Thijs Boerman bloost na vraag over 'Robinson-affaire' met Rose Bertram

Vrijdag 26 augustus 2022 om 13:52

Nog maar drie dagen en dan start het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Dit keer 'overleven' de kandidaten in het prachtige Maleisië. Er is nu al gedoe. Door de roddelkanalen. Want er wordt beweerd dat deelneemster Rose Bertram een tropische nacht heeft beleefd met Thijs Boerman. Thijs zelf reageert op de mogelijke Robinson-affaire met Rose Bertram. Bekijk de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: <em>Thijs Boerman</em> bloost na vraag over 'Robinson-affaire' met <em>Rose Bertram</em> Nog maar drie dagen en dan start het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Dit keer 'overleven' de kandidaten in het prachtige Maleisië. Er is nu al gedoe. Door de roddelkanalen. Want er wordt beweerd dat deelneemster Rose Bertram een tropische nacht heeft beleefd met Thijs Boerman. Thijs zelf reageert op de mogelijke Robinson-affaire met Rose Bertram. Bekijk de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Niek Roozen openhartig over seks op het Expeditie Robinson-eiland Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Rose Bertram ontkent 'Tropische nacht'-geruchten van roddelkanalen Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's