Zien: 150 asielzoekers uit Ter Apel met spoed naar sporthallen in Apeldoorn

Zien: 150 asielzoekers uit Ter Apel met spoed naar sporthallen in Apeldoorn

Vrijdag 26 augustus 2022 om 19:14

Zien: <em>150 asielzoekers</em> uit Ter Apel met spoed naar sporthallen in <em>Apeldoorn</em> 150 asielzoekers die bij het aanmeldcentrum in Ter Apel al meerdere dagen de nacht in de buitenlucht moesten doorbrengen, zijn donderdagavond met spoed naar sporthallen in Apeldoorn gebracht. De asielzoekers worden verdeeld over opvanglocaties in twee sporthallen in Apeldoorn: Sporthal Zuiderpark en Sporthal Mheenpark. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Artsen zonder Grenzen-directeur in Op1: 'We kunnen geen overheidsprobleem oplossen' Bekijk deze video » Mark Rutte vindt situatie vluchtelingen Ter Apel vreselijk: ‘Denk nergens anders aan’ Bekijk deze video »
Nieuws :

150 asielzoekers die bij het aanmeldcentrum in Ter Apel al meerdere dagen de nacht in de buitenlucht moesten doorbrengen, zijn donderdagavond met spoed naar sporthallen in Apeldoorn gebracht. De asielzoekers worden verdeeld over opvanglocaties in twee sporthallen in Apeldoorn: Sporthal Zuiderpark en Sporthal Mheenpark.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's