Artsen zonder Grenzen-directeur in Op1: 'We kunnen geen overheidsprobleem oplossen'

Artsen zonder Grenzen-directeur in Op1: 'We kunnen geen overheidsprobleem oplossen'

Donderdag 25 augustus 2022 om 23:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Artsen zonder Grenzen (AzG) gaat noodhulp verlenen in Ter Apel. Volgens AzG zijn de omstandigheden waarin mensen zich bevinden mensonwaardig.

<em>Artsen zonder Grenzen</em>-directeur in <em>Op1</em>: 'We kunnen geen overheidsprobleem oplossen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Artsen zonder Grenzen (AzG) gaat noodhulp verlenen in Ter Apel. Volgens AzG zijn de omstandigheden waarin mensen zich bevinden mensonwaardig. OverheidsprobleemOndertussen heeft de politie zijn handen vol aan het screenen van vluchtelingen, wat ten koste gaat van het werk in Amsterdam. Directeur AzG Judith Sargentin vertelt in Op1: 'Het is niet zo dat we even een overheidsprobleem kunnen oplossen. Het levert wel op dat mensen nu geholpen kunnen worden.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Artsen zonder Grenzen-directeur in Op1: 'We kunnen geen overheidsprobleem oplossen'

Overheidsprobleem
Ondertussen heeft de politie zijn handen vol aan het screenen van vluchtelingen, wat ten koste gaat van het werk in Amsterdam. Directeur AzG Judith Sargentin vertelt in Op1: 'Het is niet zo dat we even een overheidsprobleem kunnen oplossen. Het levert wel op dat mensen nu geholpen kunnen worden.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's