Zien: RTL haalt voetbaltalkshow VTBL na slechts zes afleveringen van de buis

Zien: RTL haalt voetbaltalkshow VTBL na slechts zes afleveringen van de buis

Na zes afleveringen is er alweer een einde gekomen aan het voetbalpraatprogramma VTBL op RTL 7. De zender heeft besloten om de voetbaltalkshow 'wegens tegenvallende resultaten' buitenspel te zetten. Dat laat RTL zaterdag weten aan RTL Boulevard.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>RTL</em> haalt voetbaltalkshow <em>VTBL</em> na slechts <em>zes afleveringen</em> van de buis Na zes afleveringen is er alweer een einde gekomen aan het voetbalpraatprogramma VTBL op RTL 7. De zender heeft besloten om de voetbaltalkshow 'wegens tegenvallende resultaten' buitenspel te zetten. Dat laat RTL zaterdag weten aan RTL Boulevard. Tekst gaat verder onder de video. VTBL"Wegens tegenvallende resultaten is besloten te stoppen met de voetbaltalkshow VTBL", laat een woordvoerder van RTL weten. Naar de eerste aflevering keken 126.000 mensen. De uitzending behaalde daarmee in de eerst week al geen plek in de top 25 van best bekeken programma's. Bekijk het fragment uit VTBL hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VTBL terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen maakt VTBL met de grond gelijk: "Het is verschrikkelijk" Bekijk deze video » Zien: Jan Boskamp 'slaat' Wesley Sneijder na opmerking over uitspraak Gio van Bronckhorst Bekijk deze video »
TV :
Zien: RTL haalt voetbaltalkshow VTBL na slechts zes afleveringen van de buis

VTBL
"Wegens tegenvallende resultaten is besloten te stoppen met de voetbaltalkshow VTBL", laat een woordvoerder van RTL weten. Naar de eerste aflevering keken 126.000 mensen. De uitzending behaalde daarmee in de eerst week al geen plek in de top 25 van best bekeken programma's.

Bekijk het fragment uit VTBL hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VTBL terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV