Thijs Boerman over geruchten seks met Rose Bertram in Expeditie Robinson: ‘Geen idee’

Thijs Boerman over geruchten seks met Rose Bertram in Expeditie Robinson: ‘Geen idee’

Bekijk alle kandidaten van Expeditie Robinson 2022.

De Telegraaf interviewt verschillende deelnemers die vanaf vanavond te zien zijn in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Zij lichten een klein tipje van de sluier op over wat we zoal in de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Maar er is toch één onderwerp waar de verslaggever meer van wil weten. Er gaat namelijk een gerucht dat Rose Bertram van het eiland is weggestuurd nadat ze seks had met acteur Thijs Boerman. “Ik heb geen idee, ik kan je alleen maar aanraden om te gaan kijken”, reageert Thijs. “Ik kan er verder niet veel over vertellen.” Rose Bertram ontkent dit avontuurtje overigens...

Bekijk de Telegraaf-video met de nieuwe kandidaten van Expeditie Robinson hieronder.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Thijs Boerman over geruchten seks met Rose Bertram in <em>Expeditie Robinson</em>: ‘Geen idee’ Bekijk alle kandidaten van Expeditie Robinson 2022. De Telegraaf interviewt verschillende deelnemers die vanaf vanavond te zien zijn in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Zij lichten een klein tipje van de sluier op over wat we zoal in de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Maar er is toch één onderwerp waar de verslaggever meer van wil weten. Er gaat namelijk een gerucht dat Rose Bertram van het eiland is weggestuurd nadat ze seks had met acteur Thijs Boerman. “Ik heb geen idee, ik kan je alleen maar aanraden om te gaan kijken”, reageert Thijs. “Ik kan er verder niet veel over vertellen.” Rose Bertram ontkent dit avontuurtje overigens... Bekijk de Telegraaf-video met de nieuwe kandidaten van Expeditie Robinson hieronder. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus iedere week om 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Zien: Niek Roozen openhartig over seks op het Expeditie Robinson-eiland Bekijk deze video » Expeditie Robinson 2022 start maandag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Thijs Boerman over geruchten seks met Rose Bertram in Expeditie Robinson: ‘Geen idee’

Actuele video's

Meer actuele video's