Een Jaar Van Je Leven: hier gaan de deelnemers een jaar lang wonen

Een Jaar Van Je Leven: hier gaan de deelnemers een jaar lang wonen

Maandag 29 augustus 2022 om 16:28

Nog even en dan kun je een jaar lang kijken naar de nieuwe realityserie Een Jaar Van Je Leven. 40 deelnemers gaan de grote uitdaging aan en worden een jaar afgesloten van de buitenwereld. Ze beginnen op een plek met alleen basisvoorzieningen, verder moeten ze zelf hun leven hier opbouwen. Hebben ze te weinig geld, dan kunnen ze hun prijzenpot aanspreken maar dan wordt de geldprijs van 1 miljoen euro voor de winnaar minder. Ben je benieuwd waar de deelnemers gaan wonen? Bekijk dan de video hieronder.

Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: hier gaan de deelnemers een jaar lang wonen Nog even en dan kun je een jaar lang kijken naar de nieuwe realityserie Een Jaar Van Je Leven. 40 deelnemers gaan de grote uitdaging aan en worden een jaar afgesloten van de buitenwereld. Ze beginnen op een plek met alleen basisvoorzieningen, verder moeten ze zelf hun leven hier opbouwen. Hebben ze te weinig geld, dan kunnen ze hun prijzenpot aanspreken maar dan wordt de geldprijs van 1 miljoen euro voor de winnaar minder. Ben je benieuwd waar de deelnemers gaan wonen? Bekijk dan de video hieronder. Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Kandidaat in nieuw programma Een Jaar Van Je Leven: "Ik wil twee nieuwe borsten" Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: zo slapen de 40 deelnemers Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's