Een Jaar Van Je Leven: zo slapen de 40 deelnemers

Een Jaar Van Je Leven: zo slapen de 40 deelnemers

Maandag 29 augustus 2022 om 09:41

Het is bijna zover: de start van Een Jaar Van Je Leven, waarin 40 deelnemers zich een jaar lang van de buitenwereld afsluiten met als doel: het winnen van 1 miloen euro. Shownieuws bracht een bezoek aan de geheime locatie waar het realityprogramma wordt opgenomen en dat ziet er prachtig uit, alleen hoeven de gelukszoekers niet te rekenen op enige privacy op hun slaapplek: 'Dat is een beetje krap. Per slaapkamer heb je ongeveer 10 stapelbeddden.'

Bekijk in de video hieronder ook hoe de andere vertrekken van Een Jaar Van Je Leven eruit zien:

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: zo slapen de 40 deelnemers Het is bijna zover: de start van Een Jaar Van Je Leven, waarin 40 deelnemers zich een jaar lang van de buitenwereld afsluiten met als doel: het winnen van 1 miloen euro. Shownieuws bracht een bezoek aan de geheime locatie waar het realityprogramma wordt opgenomen en dat ziet er prachtig uit, alleen hoeven de gelukszoekers niet te rekenen op enige privacy op hun slaapplek: 'Dat is een beetje krap. Per slaapkamer heb je ongeveer 10 stapelbeddden.' Bekijk in de video hieronder ook hoe de andere vertrekken van Een Jaar Van Je Leven eruit zien: Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven start 5 september: ‘Huilen mag je bij je moeder doen’ Bekijk deze video » Deelnemer Een Jaar Van Je Leven: 'Met 1 miljoen koop ik 2 turquoise auto's' Bekijk deze video » Kandidaat in nieuw programma Een Jaar Van Je Leven: "Ik wil twee nieuwe borsten" Bekijk deze video »
TV :

Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's