Kandidaat in nieuw programma Een Jaar Van Je Leven: "Ik wil twee nieuwe borsten"

Kandidaat in nieuw programma Een Jaar Van Je Leven: "Ik wil twee nieuwe borsten"

Donderdag 25 augustus 2022 om 13:15

Een van de deelnemers van het nieuwe SBS6-programma Een Jaar Van Je Leven, weet wel wat ze gaat doen als hij de hoofdprijs van 1 miljoen euro wint: "Ik wil graag twee nieuwe borsten." Bekijk de promo voor Een Jaar Van Je Leven in de video hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Op zondag 4 september zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Kandidaat in nieuw programma <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: &quot;Ik wil twee nieuwe borsten&quot; Een van de deelnemers van het nieuwe SBS6-programma Een Jaar Van Je Leven, weet wel wat ze gaat doen als hij de hoofdprijs van 1 miljoen euro wint: "Ik wil graag twee nieuwe borsten." Bekijk de promo voor Een Jaar Van Je Leven in de video hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Op zondag 4 september zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven 5 september van start: bekijk de eerste beelden van de locatie Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven start 5 september: ‘Huilen mag je bij je moeder doen’ Bekijk deze video » Deelnemer Een Jaar Van Je Leven: 'Met 1 miljoen koop ik 2 turquoise auto's' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's