Chateau Meiland: zieke Martien heeft stress: ‘Helemaal negatief in mijn hoofd’

Chateau Meiland: zieke Martien heeft stress: ‘Helemaal negatief in mijn hoofd’

Maandag 29 augustus 2022 om 16:38

In Chateau Meiland zit Martien Meiland helemaal in zak en as. Hij voelt zich niet lekker en dat zorgt bij de realityster voor enorme stress. “Ik zat vanmorgen al gelijk helemaal negatief in mijn hoofd. Zo niet leuk. En vanmiddag kreeg ik hier pijn op mijn borst.” Martien is even buiten gaan lopen en inmiddels voelt hij zich iets beter. “Ik maak me dan zo druk.”

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland hieronder.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: zieke Martien heeft stress: ‘Helemaal negatief in mijn hoofd’ In Chateau Meiland zit Martien Meiland helemaal in zak en as. Hij voelt zich niet lekker en dat zorgt bij de realityster voor enorme stress. “Ik zat vanmorgen al gelijk helemaal negatief in mijn hoofd. Zo niet leuk. En vanmiddag kreeg ik hier pijn op mijn borst.” Martien is even buiten gaan lopen en inmiddels voelt hij zich iets beter. “Ik maak me dan zo druk.” Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Nieuw seizoen van Chateau Meiland vanaf maandag bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: 'Papa, mama trekt al het behang eraf!' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's