HLF8 gemist? Noa Vahle blikt terug op opvallende sportmoment van het weekend

HLF8 gemist? Noa Vahle blikt terug op opvallende sportmoment van het weekend

Maandag 29 augustus 2022 om 22:15

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 29 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Noa Vahle</em> blikt terug op opvallende sportmoment van het weekend Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 29 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In 'het nuutje van Noa' blikt Noa Vahle terug op de meest opvallende sportmoment van het weekend. Van de transfer van voetballer Antony, tot de bijzondere kledingstijl van F1-coereur Lewis Hamilton, niets blijft onbesproken. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

In 'het nuutje van Noa' blikt Noa Vahle terug op de meest opvallende sportmoment van het weekend. Van de transfer van voetballer Antony, tot de bijzondere kledingstijl van F1-coereur Lewis Hamilton, niets blijft onbesproken.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's