Een Jaar van je Leven: dit is Moraima

Een Jaar van je Leven: dit is Moraima

Dinsdag 30 augustus 2022 om 10:29

In aanloop naar de start van Een Jaar van je Leven, komende zondag, wordt steeds duidelijker wie er aan het realityprogramma mee gaan doen. Shownieuws ging op bezoek bij Moraima, die onder andere vertelde waarom ze meedoet: 'Om alles achter me te laten en opnieuw te beginnen, zonder iets.' Bekijk het fragment hieronder.

Een Jaar van je Leven: dit is <em>Moraima</em> In aanloop naar de start van Een Jaar van je Leven, komende zondag, wordt steeds duidelijker wie er aan het realityprogramma mee gaan doen. Shownieuws ging op bezoek bij Moraima, die onder andere vertelde waarom ze meedoet: 'Om alles achter me te laten en opnieuw te beginnen, zonder iets.' Bekijk het fragment hieronder. Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: zo slapen de 40 deelnemers Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: hier gaan de deelnemers een jaar lang wonen Bekijk deze video » Kandidaat Babette over Een Jaar Van Je Leven: "Waar ben ik aan begonnen?" Bekijk deze video »
TV :

Een Jaar Van Je Leven start op zondag 4 september om 21.30 uur met een kick off-uitzending. Een Jaar Van Je Leven is vervolgens vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's