Herma Hemmen (CDA Westerwolde) is woedend op Nederland: "Weggekeken van Ter Apel"

Herma Hemmen (CDA Westerwolde) is woedend op Nederland: "Weggekeken van Ter Apel"

Woensdag 31 augustus 2022 om 08:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Herma Hemmen (CDA <em>Westerwolde</em>) is woedend op Nederland: &quot;Weggekeken van <em>Ter Apel</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Herma Hemmen is fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Westerwolde, waar ook Ter Apel onder valt. Zij is aangeschoven bij Op1 om te praten over de asielcrisis. Volgens Hemmen heeft het te maken met bestuurlijke onkunde in Den Haag, want er is niets gebeurd om de ellende in Ter Apel te verlichten. Pas toen Artsen zonder Grenzen er aan te pas kwam vond iedereen het ineens "schandalig" wat er gebeurde. "Nederland heeft weggekeken van wat er hier is gebeurd!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Herma Hemmen (CDA Westerwolde) is woedend op Nederland: "Weggekeken van Ter Apel"

Herma Hemmen is fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Westerwolde, waar ook Ter Apel onder valt. Zij is aangeschoven bij Op1 om te praten over de asielcrisis. Volgens Hemmen heeft het te maken met bestuurlijke onkunde in Den Haag, want er is niets gebeurd om de ellende in Ter Apel te verlichten. Pas toen Artsen zonder Grenzen er aan te pas kwam vond iedereen het ineens "schandalig" wat er gebeurde. "Nederland heeft weggekeken van wat er hier is gebeurd!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's