Op1 gemist? Mogelijk vier nieuwe aanmeldcentra in de Flevopolder

Op1 gemist? Mogelijk vier nieuwe aanmeldcentra in de Flevopolder

Dinsdag 30 augustus 2022 om 23:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Mogelijk vier nieuwe aanmeldcentra in de Flevopolder Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volgens COA-directeur Milo Schoenmaker is één van de oplossingen van het asielzoekersprobleem nieuwe aanmeldcentra te vinden. Schoenmaker vertelt aan tafel bij Op1: ''We zijn nu op meerdere plekken in gesprek, heel concreet in de Flevopolder." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mogelijk vier nieuwe aanmeldcentra in de Flevopolder

Volgens COA-directeur Milo Schoenmaker is één van de oplossingen van het asielzoekersprobleem nieuwe aanmeldcentra te vinden. Schoenmaker vertelt aan tafel bij Op1: ''We zijn nu op meerdere plekken in gesprek, heel concreet in de Flevopolder."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's