Video: kijkers Op1 woedend om 'koloniale beelden' vanuit Ter Apel

Video: kijkers Op1 woedend om 'koloniale beelden' vanuit Ter Apel

Woensdag 31 augustus 2022 om 11:12

Opvallende beelden uit de uitzending van Op1 van dinsdagavond: de talkshow kwam vanuit Ter Apel en daarin was te zien hoe asielzoekers, vanachter een hek, meekeken met wat er zoal gebeurde. Het zag eruit als een soort gevangenis en dat zorgde dan ook voor de nodige gefronste wenkbrauwen en woedende reacties op sociale media.

'Koloniaal beeld'
Deug-BN'er Tim Hofman haastte zich om een foto van het voorval te plaatsen op Twitter en anderen spreken van een koloniaal beeld en een kapitale fout van Op1, dat zich 'de ogen uit de kop' zou moeten schamen.

Een fragment van Op1 waarin de asielzoekers achter het hek te zien zijn zie je hieronder. Daar weer onder zie je een greep uit de reacties op Twitter.

Video: kijkers <em>Op1</em> woedend om 'koloniale beelden' vanuit Ter Apel Opvallende beelden uit de uitzending van Op1 van dinsdagavond: de talkshow kwam vanuit Ter Apel en daarin was te zien hoe asielzoekers, vanachter een hek, meekeken met wat er zoal gebeurde. Het zag eruit als een soort gevangenis en dat zorgde dan ook voor de nodige gefronste wenkbrauwen en woedende reacties op sociale media. 'Koloniaal beeld'Deug-BN'er Tim Hofman haastte zich om een foto van het voorval te plaatsen op Twitter en anderen spreken van een koloniaal beeld en een kapitale fout van Op1, dat zich 'de ogen uit de kop' zou moeten schamen. Een fragment van Op1 waarin de asielzoekers achter het hek te zien zijn zie je hieronder. Daar weer onder zie je een greep uit de reacties op Twitter. Bekijk ook Marga Bult kotst op Jesse Klaver na migranten-opmerking bij Jinek: 'WTF, hij zegt het echt!!' Bekijk deze video » Op1 gemist? Mogelijk vier nieuwe aanmeldcentra in de Flevopolder Bekijk deze video »
TV :
Video: kijkers Op1 woedend om 'koloniale beelden' vanuit Ter Apel




Actuele video's

Meer actuele video's