De 60-jarige Moraima in Een Jaar Van Je Leven: "Mensen gaan zich aan mij irriteren"

De 60-jarige Moraima in Een Jaar Van Je Leven: "Mensen gaan zich aan mij irriteren"

Woensdag 31 augustus 2022 om 11:58

Een van de veertig deelnemers van het nieuwe SBS6-programma Een Jaar Van Je Leven is Moraima (60). Ze laat weten dat ze na het programma, over een jaar, een slanke den is. Ook zegt ze in de onderstaande promo: "Mensen gaan zich aan mij irriteren want ik hoest heel veel, vooral 's nachts." Bekijk de video met Moraima hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Op zondag 4 september zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

De 60-jarige Moraima in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: &quot;Mensen gaan zich aan mij irriteren&quot; Een van de veertig deelnemers van het nieuwe SBS6-programma Een Jaar Van Je Leven is Moraima (60). Ze laat weten dat ze na het programma, over een jaar, een slanke den is. Ook zegt ze in de onderstaande promo: "Mensen gaan zich aan mij irriteren want ik hoest heel veel, vooral 's nachts." Bekijk de video met Moraima hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Op zondag 4 september zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kandidaat in nieuw programma Een Jaar Van Je Leven: "Ik wil twee nieuwe borsten" Bekijk deze video » Een Jaar van je Leven: dit is Moraima Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's