Nieuw seizoen Five Days Inside: vader vertelt over zoon (21) met hersentrauma

Nieuw seizoen Five Days Inside: vader vertelt over zoon (21) met hersentrauma

Vanavond start een nieuw seizoen van Five Days Inside bij RTL 5. Zoals we in het onderstaande fragment van Five Days Inside kunnen zien belooft het weer een heftig en emotioneel seizoen te worden. Eddy Zoëy is op een Vroeg Intensieve Neurorevalidatie-afdeling in Tilburg en heeft het met een vader over zijn zoon die in coma heeft gelegen na een auto-ongeluk. Zie de video hieronder.

Hersentrauma
Eddy ontmoet de 21-jarige jongen die een auto-ongeluk ternauwernood overleefde. De verhalen van de patiënten en hun familieleden maken grote indruk op de presentator. Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is vanaf 31 augustus elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Five Days Inside</em>: vader vertelt over zoon (21) met hersentrauma Vanavond start een nieuw seizoen van Five Days Inside bij RTL 5. Zoals we in het onderstaande fragment van Five Days Inside kunnen zien belooft het weer een heftig en emotioneel seizoen te worden. Eddy Zoëy is op een Vroeg Intensieve Neurorevalidatie-afdeling in Tilburg en heeft het met een vader over zijn zoon die in coma heeft gelegen na een auto-ongeluk. Zie de video hieronder. HersentraumaEddy ontmoet de 21-jarige jongen die een auto-ongeluk ternauwernood overleefde. De verhalen van de patiënten en hun familieleden maken grote indruk op de presentator. Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Five Days Inside is vanaf 31 augustus elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden van een nieuw indrukwekkend seizoen Five Days Inside Bekijk deze video » Eddy Zoëy is emotioneel door Five Days Inside: "Tel je zegeningen" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's