Bekijk achteruit-race Max Verstappen - Yuki Tsunoda op Circuit Zandvoort

Bekijk achteruit-race Max Verstappen - Yuki Tsunoda op Circuit Zandvoort

Woensdag 31 augustus 2022 om 17:05

Kijk zondag 4 september vanaf 14.50 uur LIVE naar de GP van Zandvoort (Formule 1) via de livestream van Gids.tv.

Formule 1-coureurs zijn extreem getalenteerd in het snel vooruit rijden, maar kunnen ze ook achteruit racen met een auto? In de video hieronder zien we Max Verstappen & Japanse autocoureur Yuki Tsunoda op het Zandvoort circuit tijdens de achteruit-race in een DAF. Wie zal er winnen?

Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Bekijk <em>achteruit</em>-race <em>Max Verstappen - Yuki Tsunoda</em> op Circuit Zandvoort Kijk zondag 4 september vanaf 14.50 uur LIVE naar de GP van Zandvoort (Formule 1) via de livestream van Gids.tv. Formule 1-coureurs zijn extreem getalenteerd in het snel vooruit rijden, maar kunnen ze ook achteruit racen met een auto? In de video hieronder zien we Max Verstappen & Japanse autocoureur Yuki Tsunoda op het Zandvoort circuit tijdens de achteruit-race in een DAF. Wie zal er winnen? Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Bekijk ook Robert Doornbos over gouden inhaalrace Max Verstappen: "Het is onnederlands" Bekijk deze video » Live stream Formule 1 GP van Zandvoort 2022 (zondag 4 september) Bekijk deze video »
Autosport :
Bekijk achteruit-race Max Verstappen - Yuki Tsunoda op Circuit Zandvoort

Actuele video's

Meer actuele video's