Natasja uit B&B Vol Liefde in RTL Boulevard: "Ik ben hartstikke verliefd"

Natasja uit B&B Vol Liefde in RTL Boulevard: "Ik ben hartstikke verliefd"

Woensdag 31 augustus 2022 om 20:23

Aran Bade van RTL Boulevard zoekt Natasja, kandidaat uit het afgelopen seizoen B&B Vol Liefde op in het Franse dorpje Blèves waar zij een watermolen heeft omgetoverd tot stijlvolle B&B. Zo succesvol als de serie was, zo moeizaam verliep haar zoektocht naar de liefde. Maar door een gebroken been vond Menno (één van haar potentiële 'lovers', die met de 'kroonjuwelen') alsnog de ware liefde in Frankrijk. Natasja zelf heeft ook een hete zomer gehad met een oude bekende van vroeger en zal geen nee zeggen tegen een huwelijksaanzoek!

Natasja uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Ik ben hartstikke verliefd&quot; Aran Bade van RTL Boulevard zoekt Natasja, kandidaat uit het afgelopen seizoen B&B Vol Liefde op in het Franse dorpje Blèves waar zij een watermolen heeft omgetoverd tot stijlvolle B&B. Zo succesvol als de serie was, zo moeizaam verliep haar zoektocht naar de liefde. Maar door een gebroken been vond Menno (één van haar potentiële 'lovers', die met de 'kroonjuwelen') alsnog de ware liefde in Frankrijk. Natasja zelf heeft ook een hete zomer gehad met een oude bekende van vroeger en zal geen nee zeggen tegen een huwelijksaanzoek! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Natasja uit B&B Vol Liefde in RTL Boulevard: "Ik ben hartstikke verliefd"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's