Langs de Kust: Huub Stapel zag voor het eerst de zee toen hij 17 jaar was

Langs de Kust: Huub Stapel zag voor het eerst de zee toen hij 17 jaar was

Donderdag 1 september 2022 om 13:09

Huub Stapel is momenteel te zien in de docuserie Langs de Kust. Hij maakt deze bijzondere reis met Martin Hendriksma, ze vertellen over hun eerste ervaringen met de zee. En het blijkt dat Stapel op dit vlak een laatbloeier was. Hij was 17 jaar toen hij voor het eerst de zee zag. “Toen gingen we wadlopen met de middelbare school. En toen zag ik voor het eerst de zee.” Hendriksma heeft een foto bij zich waarop te zien is dat hij als klein peutertje al op het strand te vinden was.

Bekijk de beelden van Langs de Kust hieronder.

Langs de Kust is elke zaterdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Langs de Kust terugkijken bij Gids.tv.

<em>Langs de Kust</em>: Huub Stapel zag voor het eerst de zee toen hij 17 jaar was Huub Stapel is momenteel te zien in de docuserie Langs de Kust. Hij maakt deze bijzondere reis met Martin Hendriksma, ze vertellen over hun eerste ervaringen met de zee. En het blijkt dat Stapel op dit vlak een laatbloeier was. Hij was 17 jaar toen hij voor het eerst de zee zag. “Toen gingen we wadlopen met de middelbare school. En toen zag ik voor het eerst de zee.” Hendriksma heeft een foto bij zich waarop te zien is dat hij als klein peutertje al op het strand te vinden was. Bekijk de beelden van Langs de Kust hieronder. Langs de Kust is elke zaterdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Langs de Kust terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Huub Stapel gaat wadlopen in nieuwe serie Langs de Kust (video) Bekijk deze video » Langs de Kust: Huub Stapel zit vast in de modder van brakwatergebied Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's