Johan Derksen lacht om longontsteking Willem-Alexander: "Hij heeft 700 asielzoekers aangestoken"

Johan Derksen lacht om longontsteking Willem-Alexander: "Hij heeft 700 asielzoekers aangestoken"

Vrijdag 2 september 2022 om 08:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> lacht om longontsteking <em>Willem-Alexander</em>: &quot;Hij heeft 700 asielzoekers aangestoken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na vele jaren mag het wel duidelijk zijn: de koninklijke familie, en koning Willem-Alexander, worden niet bijster serieus genomen door Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. De mannen lachen dan ook hartelijk om een video waarin talloze hoestbuien zijn gemonteerd onder een bezoekje van Willem-Alexander aan Ter Apel. De koning zou namelijk aan een longontsteking lijden en heeft zijn werkbezoek aan de Verenigde Staten daarom afgezegd. Derksen grapt: "Hij heeft 700 asielzoekers aangestoken!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Na vele jaren mag het wel duidelijk zijn: de koninklijke familie, en koning Willem-Alexander, worden niet bijster serieus genomen door Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. De mannen lachen dan ook hartelijk om een video waarin talloze hoestbuien zijn gemonteerd onder een bezoekje van Willem-Alexander aan Ter Apel. De koning zou namelijk aan een longontsteking lijden en heeft zijn werkbezoek aan de Verenigde Staten daarom afgezegd. Derksen grapt: "Hij heeft 700 asielzoekers aangestoken!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's