Wierd Duk luidt noodklok in Vandaag Inside: "D66 rolt zijn agenda uit over Nederland"

Wierd Duk luidt noodklok in Vandaag Inside: "D66 rolt zijn agenda uit over Nederland"

Vrijdag 2 september 2022 om 08:35

Politiek verslaggever en Ruslandkenner Wierd Duk schoof donderdag aan in Vandaag Inside om zijn zorgen te uiten over het huidige overheidsbeleid. Wat blijkt nou: door domme acties van Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, spekken we de oorlogskas van Vladimir Poetin. Duk gaat echter verder: "D66 rolt zijn agenda uit over Nederland."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wierd Duk</em> luidt noodklok in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;D66 rolt zijn agenda uit over Nederland&quot; Politiek verslaggever en Ruslandkenner Wierd Duk schoof donderdag aan in Vandaag Inside om zijn zorgen te uiten over het huidige overheidsbeleid. Wat blijkt nou: door domme acties van Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, spekken we de oorlogskas van Vladimir Poetin. Duk gaat echter verder: "D66 rolt zijn agenda uit over Nederland." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Pipo de clownVoordat Duk aan zijn betoog begint roept Johan Derksen dat we onze energie ook niet door "Pipo de clown" - lees: Rob Jetten - moeten laten regelen. Het zit namelijk zo: er is een internationaal consortium met de Verenigde Staten en alle landen uit Europa (behalve Nederland) dat gas koopt dat niet gelieerd is aan Rusland. Jetten wil hier echter niet aan meedoen, want hij is bang dat het geld tóch bij Poetin komt. Maar dat is juist het gevolg van Jettens huidige beleid. Sterker nog: als gemeenten zich niet committeren aan de plannen van Jetten en zijn mede-D66'ers, gaan ze mogelijk de cel in. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Pipo de clown
Voordat Duk aan zijn betoog begint roept Johan Derksen dat we onze energie ook niet door "Pipo de clown" - lees: Rob Jetten - moeten laten regelen. Het zit namelijk zo: er is een internationaal consortium met de Verenigde Staten en alle landen uit Europa (behalve Nederland) dat gas koopt dat niet gelieerd is aan Rusland. Jetten wil hier echter niet aan meedoen, want hij is bang dat het geld tóch bij Poetin komt. Maar dat is juist het gevolg van Jettens huidige beleid. Sterker nog: als gemeenten zich niet committeren aan de plannen van Jetten en zijn mede-D66'ers, gaan ze mogelijk de cel in.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's