René van der Gijp heeft medelijden met Edson Álvarez: "Chelsea komt niet meer"

René van der Gijp heeft medelijden met Edson Álvarez: "Chelsea komt niet meer"

Vrijdag 2 september 2022 om 08:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> heeft medelijden met <em>Edson Álvarez</em>: &quot;Chelsea komt niet meer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Op de laatste dag van de transfermarkt kwam er bij Ajax een bod binnen van maar liefst vijftig miljoen euro op Edson Álvarez, de belangrijke controlerende middenvelder. Álvarez wilde heel graag vertrekken naar de Blues, want hij beweerde dat zo'n kans niet vaker komt. René van der Gijp heeft ook medelijden met de Mexicaan, want hij is het roerend met Álvarez eens: "Chelsea komt niet meer. Die zijn nu in totale paniek en doen maar wat, maar is dat volgend jaar ook nog zo?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Op de laatste dag van de transfermarkt kwam er bij Ajax een bod binnen van maar liefst vijftig miljoen euro op Edson Álvarez, de belangrijke controlerende middenvelder. Álvarez wilde heel graag vertrekken naar de Blues, want hij beweerde dat zo'n kans niet vaker komt. René van der Gijp heeft ook medelijden met de Mexicaan, want hij is het roerend met Álvarez eens: "Chelsea komt niet meer. Die zijn nu in totale paniek en doen maar wat, maar is dat volgend jaar ook nog zo?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's