Johan Derksen en René van der Gijp slopen collega-talkshows: "HLF8 was treinongeluk"

Johan Derksen en René van der Gijp slopen collega-talkshows: "HLF8 was treinongeluk"

Vrijdag 2 september 2022 om 08:58

Laat het maar aan de mannen van Vandaag Inside over om hun collega's in talkshowland tot de grond toe af te fakkelen. Dat gebeurde donderdag ook weer; zelfs hun Talpa-collega Leonie ter Braak moest het flink ontgelden. Volgens René van der Gijp was de uitzending van HLF8 "een treinongeluk".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> en René van der Gijp slopen collega-talkshows: &quot;<em>HLF8</em> was treinongeluk&quot; Laat het maar aan de mannen van Vandaag Inside over om hun collega's in talkshowland tot de grond toe af te fakkelen. Dat gebeurde donderdag ook weer; zelfs hun Talpa-collega Leonie ter Braak moest het flink ontgelden. Volgens René van der Gijp was de uitzending van HLF8 "een treinongeluk". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. ReservebankVóór HLF8 werden ook Jinek en Op1 al flink door de mangel gehaald. Zo stelt Johan Derksen achtervolgd te zijn door een redactrice van Jinek, omdat ze grote moeite hebben de tafel vol te krijgen. Als Derksen dan wél aanschuift, zit diezelfde tafel bomvol en heb je geluk als je twee minuten mag praten. Vervolgens mag je ook nog eens op de "reservebank" plaatsnemen. Verder wil Derksen alleen bij Op1 aanschuiven als Fidan Ekiz en Sven Kockelmann presenteren. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Reservebank
Vóór HLF8 werden ook Jinek en Op1 al flink door de mangel gehaald. Zo stelt Johan Derksen achtervolgd te zijn door een redactrice van Jinek, omdat ze grote moeite hebben de tafel vol te krijgen. Als Derksen dan wél aanschuift, zit diezelfde tafel bomvol en heb je geluk als je twee minuten mag praten. Vervolgens mag je ook nog eens op de "reservebank" plaatsnemen. Verder wil Derksen alleen bij Op1 aanschuiven als Fidan Ekiz en Sven Kockelmann presenteren.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's